Börjessons Grand Prix i Karlshamn

Att värna och engagera sig i det lokala föreningslivet ligger Börjessons varmt om hjärtat. Och att många kunder är engagerade i, som i det här fallet, ridsporten lokalt gör det hela ännu roligare. I Alingsås får Alingsås Ryttarsällskap support och i Blekinge finns ett nära samarbete med Karlshamns Ridklubb.  

Varje höst avgörs de stora Nationella tävlingarna där Börjessons Grand Prix avslutar helgen med hinderhöjder på 145 cm. Klassen lockar både regionala ryttare och ryttare som ligger strax under landslagsnivå vilket ger en bra kvalitet på tävlingen.  

– Vi ser att samarbetet med klubbarna är värdefullt för att våra ungdomar ska ha en meningsfull plats att utvecklas på. Att stötta tävlingarna är viktigt eftersom många av våra kunder väljer att köra Volkswagen. Börjessons har ett bra utbud av produkter som matchar de här kundernas behov väl och det ger oss samtidigt möjlighet att synas och interagera med dem på deras arena, säger Mattias Börjesson, VD på Börjessons. 

Länkar:

• Live TV från Börjessons GP söndagen 28 oktober 2021 (tyvärr låst för prenumeranter, men vi har bett BLT om fri länk. Kanske kommer det senare.)
 
• Karlshamns ridklubb
 
• Alingsås Ryttarsälskap
https://idrottonline.se/AlingsasRS-Ridsport/