Vad händer 2022 hos Börjessons?

2022 blir ett spännande år på Börjessons. Utöver alla märkesnyheter hoppas vi att kunna bjuda in till både det ena och det andra under året. Vår välbesökta Vårsalong planerar vi redan för. Och i sommar kör vi våra Audi quattro cup och Volkswagen Masters golftävlingar på flera orter. Vi hoppas också kunna bjuda in till Världscup cykling i Vårgårda under slutet av sommaren. Till hösten kommer vi ha Höstsalong och under året kommer vi även arbeta ihop med våra sponsorpartner för att hitta på kul saker för er kunder. 

Volkswagen har massor med spännande nyheter under nästa år. Vår första nyhet som precis kommit in i våra bilhallar är VW Taigo, en riktigt snygg och prisvärd bil. Snart kommer även nya ID.5, helt elektrisk i snygg design.  
För den som behöver lite större bil, så kommer nya T7 Multivan, finns som 7-sits och laddhybrid för att bara nämna något. ID.Buzz och ID.Cargo kommer vi också få se, en 100 % elektrisk retrobuss, som gamla tider, fast nya.  

ib0044-vw-id-buzz-mood-gallery-02

Audi:s försprång gällande teknik bara fortsätter. Det kommer en helt ny Audi A8 – Audi:s flaggskepp. Samt uppdaterade e-tron med längre räckvidder och än mer fulländad teknik.  

A8

Skoda följer upp årets succé med 100 % elektriska Enyaq med en specialutgåva Founders Edition. Det kommer även uppdateringar på SUV:arna Karoq och Kodiaq. En helt ny Fabia kommer vi få se under våren, nu endast med DSG automatväxlad, starkare och effektivare bensinmotor. Vi kommer även se Enyaq Coupé och RS under året, starkare och snyggare.  

enyaq founders

SEAT/CUPRA där fortsätter vi med SEAT MÓ konceptet, micromobility där vi redan har 100% elektriska motorcykeln MÓ 125, där man med MC körkort för 125cc kan glida fram helt ljudlöst. Nu finns även den 100% elektriska CUPRA Born som följer upp Formentor och Leon-modellerna, som fortsatt finns som laddhybrid versioner. STCC vinnaren CUPRA fortsätter att erövra mark under 2022. 

c4a806bd1c464e99a11731af99e3c4f4