Ladda hemma

Laddbox

I samarbete med Elbilsvaruhuset erbjuder vi laddbox med installation på ett enkelt och smidigt sätt.

elbilsvaruhuset_support
Intresseanmälan

Så här går det till

1. Fyll i formuläret. Du kan välja ett färdigt paket eller bara fylla i dina uppgifter och önskemål så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.
2. Du blir inom kort kontaktad av Elbilsvaruhuset som svarar på dina frågor och bekräftar er beställning
3. Du får en orderbekräftelse på din mail med installationsformulär.
4. Du blir kontaktad av en installatör och bestämmer tid för installation.
5. En elektriker kommer hem till dig för installation på uttalad tid.

wallboxpaket

Wallbox

Wallbox Pulsar Max är den laddbox som anses vara mest lämplig för hushåll med solceller. Därför har vi tagit fram ett paket för om du har en laddningsbar bil med solceller hemma.

Beställ & Läs mer
zaptecpaket

Zaptec Go

Zaptec Go är en av de mest populära laddboxarna på marknaden som passar alla typer av elbilar. Vi har tagit fram ett paket för om du har en laddningsbar bil hemma.

Beställ & Läs mer
chargeampspaket

Charge Amps Aura

Om ni har två elbilar hemma är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar.

Beställ & Läs mer

 

Kontakta oss

Vanliga frågor

Hur fungerar en laddbox?

En laddbox ansluts till elnätet för att förse elbilen med ström. För att ladda elbilen ansluts en sladd från laddboxen till elbilen. Strömmen går från laddboxen till elbilen och laddar upp den. Här kan du läsa mer om alla våra laddboxar och hur dem fungerar.

Varför laddbox till elbil?

En laddbox är ett bra sätt att ladda elbilen snabbt. Det är enkelt att använda, säkert och tar inte upp mycket plats. Laddboxar kan också minska din elräkning genom att ladda elbilen när elpriset är lägre. Här hittar du grunderna till varför en du borde installera laddbox till din elbil.

Vem installerar laddboxar?

Det är viktigt att en laddbox installeras korrekt för att säkerställa säkerheten. Installation av laddbox får endast utföras av certifierade elektriker. Det är alltså inte tillåtet att göra installationen själv. Här kan du läsa mer om hur vi går till väga när vi installerar laddboxar.

Kan man få avdrag på laddbox?

Ja, du som privatperson har möjlighet till 50% avdrag på din beställning, detta statliga bidrag heter Grön Teknik. Grön teknik är ett bidrag som staten ger till de som investerar i miljövänliga produkter, bland annat till den som installerar laddbox. Här kan du läsa mer om hur Grön teknik bidraget fungerar.

Behöver jag lastbalansering till min laddbox?

Lastbalansering en smart investering, den är inte avgörande för att du ska kunna ladda din elbil men rekommenderas starkt. En lastbalanserare känner av hushållets elförbrukning i realtid och justerar laddboxens laddeffekt därefter så du inte överbelastar elsystemet. Här hittar du all information om hur lastbalansering fungerar.

Vilken laddbox ska jag ha hemma?

Det beror helt på vem som ska använda laddboxen. För att hitta den laddbox som passar dina behov är det bäst att ta reda på vilken laddning du behöver. Letar du efter snabb och säker laddning är laddbox det bästa alternativet. Du bör också se över dina behov och vilket pris som passar dig bäst. Här hittar du vår jämförelse av alla våra laddboxar.

Hur mycket kostar det att ladda elbil med laddbox?

Det beror givetvis på elpriset. Det är betydligt billigare än andra energikällor, vilket gör det till ett prisvärt alternativ. Genom att installera en laddbox kan man minska sina elkostnader genom att utnyttja lägre priser på el som erbjuds under nattetimmar. Här kan du läsa mer om hur du kan tänka när du vill räkna på kostnad för att ladda din elbil med laddbox.